PLAYS GREAT ALSO ON XBOX SERIES S | X AND PS5
Play

It looks incredible

~ VG247

Overwhelming with all its detail

~ GameSpot

A beautiful and sprawling RPG

~ IGN

Gameplay blew us away

~ Game Informer

NIGHT CITY MENJA SVAKOGA

Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megapolis u kome se sve vrti oko novca, moći i telesnih unapređenja. Igraš kao V, plaćenik u potrazi za jedinstvenim implantom koji predstavlja ključ besmrtnosti. Dograđuj i menjaj cyberware, lične sposobnosti i stil igre. Otkrij jedan neverovatan svet u kome će tvoji izbori oblikovati novi tok priče i svet oko tebe.

IGRAJ KAO PLAĆENIK

Postani cyberpunk, urbani plaćenik opremljen kibernetičkim poboljšanjima. Izgradi uličnu reputaciju u ovom neverovatnom gradu.

Iskoristi obilje modularnog oružja, hakerskih veština i kibernetičkih implanta kako bi postao najcenjeniji plaćenik u gradu.

Ukloni bilo koga, od poslovnog obezbeđenja i policije do kriminalaca i ostalih plaćenika kako bi izgradio vrhunsku uličnu reputaciju koja će ti obezbediti vrednije zadatke.

Zarađeni novac možeš potrošiti na novo oružje, cyber opremu ili se zabaviti kupovinom automobila, motora i skupocene garderobe.

ŽIVI U GRADU BUDUĆNOSTI

Zakorači u enormno prostranstvo Night City-a, mesta koje postavlja nove standarde vizuelnog prikaza, složenosti i dubine.

Ovo je putovanje kroz nezamislivo veliki grad u kome ćeš otkriti svet podzemlja, i njegov razvratni centar grada u kome vladaju beskrupulozne korporacije.

Pravićeš dilove sa raznim ljigavim tipovima, propalim poznatim ličnostima i odmetničkom veštačkom inteligencijom i sa svima ostalima koji grebu i grizu da prežive u surovom svetu Night City-a.

Odluke i potezi koje budeš donosio će menjati sam tok igre.

Dokopaj se implanta koji omogućava večni život

Prihvati najrizičniji posao svoje karijere i kreni u potragu za prototipom implanta koji je ključ večnog života.

Poguraj sebe do krajnjih granica sopstvenih mogućnosti ne bi li se dokopao najvrednijeg implanta - prototipa čipa koji bi mogao da ti omogući večni život.

Suoči se sa korporacijskim glavešinama, kriminalcima i ostalim zastrašujućim likovima Night City-a koji će učiniti sve samo da se prvi domognu prototipa čipa.

Ti određuješ kako ćeš koristititi enormnu moć i ko ćeš postati tokom igre.

Media

EXTRAS

Scan the Code